Pon - Sub: 09 - 19h

Beograd

00 - 24h u hitnim slučajevima

066 / 396 396

011 / 25 25 222

Pošaljite e-mail

majstorzaklime@gmail.com

×

Prvo i najvažnije je da Vam je pravilno montira odgovoran i stručan majstor iz ozbiljnog servisa.

Svake godine zovite majstora da Vam uradi redovan godišnji servis ne samo zbog uređaja nego i zbog Vašeg zdravlja. Čak i ako ne koristite klimu preterano i ako ste je nekoliko puta upalili,u klima uređaj se tokom godine nakupi i zavuče prašina i bakterije koje Vi posle udišete. Ne samo da skupljena prašina nepovoljno deluje na ventilator već i na Vaša pluća,oči i ceo imuni sistem. Majstor će Vam sa više različitih hemijskih preparata pripremiti klimu za leto i ujedno proveriti ispravnost uređaja kako bi mirno i bez stresa dočekali vrućine.

Nema ništa gore nego kad se klima pokvari usred leta,Vašeg posla preko glave a noću nema sna od vrućine. Morate da otvorite prozore a napolju do jutarnjih sati dreka iz parka,zvuk autobusa ili lavež pasa.Vi ne možete da spavate normalno a svi majstori zauzeti unapred po nedelju I više dana. Pomozite sebi i nama da ove stresne situacije izbegnemo.

Jedan ozbiljan servis sa dugogodišnjim stažom ima hiljade klijenata koji kada bi svi pozvali u razmaku od nekoliko dana jednostavno ma koliko zaposlenih imali, ne može da postigne nedeljama da završi naručene poslove a Vama preostaje da tražite drugog u moru nepoznatih.

Pobrinite se da servis klime naručite pre prvih toplih dana kada to može da se zakaže u ono vreme koje Vama odgovara.

Pazite da temperatura bude uvek nameštena na daljinskom upravljaču tako da senzoru dajete što manje informacija. Uključite klimu i ona će sama održavati zadatu temperaturu.

Vodite računa da ako ne koristite klimu neko duže vreme, izvadite baterije iz daljinskog.

Potrebno je da instalacija koja spaja unutrašnju i spoljnu jedinicu bude propisno izolovana kako bi se sprečili gubici. To je posao koji ce uraditi majstor. Ako se pravilno uradi i koristi kvalitetan materijal pri ugradnji u startu ste mirni nekoliko godina osim ako nije instalacija konstantno izložena Suncu,tada će morati malo češće da se menja.

Ima tu još mnogo toga ali majstor će Vam dati najbolji savet kada dođe i vidi šta Vas zanima. Uglavnom je nama na prvi pogled većina stvari jasno jer nema situacije na koju nismo naišli do sada,zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate. Ono što je sigurno to je da ste na pravom mestu i da smo mi prave osobe kojima treba da poverite pitanje klimatizacije vašeg prostora i održavanja klima.

Dodajte svoj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *