Pon - Sub: 09 - 19h

Beograd

00 - 24h u hitnim slučajevima

066 / 396 396

011 / 25 25 222

Pošaljite e-mail

majstorzaklime@gmail.com

×

MONTAŽA KLIMA UREĐAJA

usluge-montaza-12-400px

Postoje određena pravila koja su definisana uslovima proizvođača kako se pravilno montira klima uređaj.

Nijedna situacija nije ista na terenu pa za neke stvari postoje okviri iz kojih se ne izlazi dok su određena pravila striktna I od njih se ne sme odstupati.

Jedan od mnogih primera jeste sledeći: unutrašnja jedinica klime sme da se ugradi na visini od 15 cm od plafona a može I na 20,30 ali ne sme na 5. Isto tako nije važno da li će dužina instalacije biti 3 metra ili 4. Klima će isto raditi. Sa druge strane amperaža osigurača na koji je priključena klima mora biti tačna inače ako je slaba, uređaj neće raditi.

Isto tako lim unutrašnje jedinice mora biti montiran u libeli,u protivnom postoji opasnost od curenja klime po zidu.

Takođe šta bismo izdvojili u moru primera je da spoljna jedinica klime treba da bude na otvorenom prostoru.

usluge-montaza-34-400px

Mnogo puta smo premeštali klime iza nesavesnih majstora koji su klijentu ugradili klimu na najlakše moguće mesto, unutar zatvorene terase ili malog hodnika na štetu korisnika.

Pravila ima mnogo a jedini način da korisnik bude siguran da su ispoštovana je da pozove ovlašćeni servis za ugradnju klima.

Ukoliko se desi problem sa klimom a garancija nije overena pečatom servisa – uvoznik neće priznati garanciju I pred mušterijom predstoji borba da neovlašćeni majstori poprave klimu o svom trošku,što je u većini slučajeva borba sa vetrenjačama.

Cena igra veliku ulogu u kvalitetu montaže zato je preporuka ne birati majstore po njihovoj nižoj ceni ma koliko Vama taj posao delovao jednostavan.

Klima servis “Majstor za klime” uspešno izvodi sve vrste montaža a takođe uspešno izvodi komplikovanije montaže klima uređaja u potkrovljima gde je potrebno postavljati spoljne jedinice na krovu.

usluge-montaza-56-400px