Pon - Sub: 09 - 19h

Beograd

00 - 24h u hitnim slučajevima

066 / 396 396

011 / 25 25 222

Pošaljite e-mail

majstorzaklime@gmail.com

×

O nama

Klima servis “Majstor za klime”

nalazi se u Beogradu i bavi se klimatizacijom od saveta do izvođenja u privatnim kućama, stanovima, objektima u izgradnji, firmama, lokalima, kafićima i slično.

Vlasnik uz završeni stručni obrazovni smer pod nazivom“Elektromehaničar termičkih i rashladnih uređaja”poseduje sertifikate uvoznika o završenim obukama kao i A1 licencu za rukovanje freonima priznatu u celoj Evropi.

Konstantno unapređujemo znanje iz oblasti klimatizacije i redovni smo posetioci svih stručnih dešavanja, sajmova u zemlji i inostranstvu, fabrika, seminara.

Naša firma je članica i jedna od 9 firmi osnivača udruženja Unija Servisera Klimatizacije koja se bavi unapređenjem kvaliteta rada, očuvanjem struke i građenjem profesionalnog odnosa prema krajnjim korisnicima kroz primenu standarda rada, očuvanja životne sredine i humanitaran rad.

Montaži klima uređaja pristupamo pre svega kvalitetnim materijalom i alatom renomiranih svetskih firmi koji nam omogućava da radimo efikasno poštujući standarde ugradnje za što duži radni vek uređaja.